SI DENTAL

Ordinacija SI DENTAL opremljena je najmodernijom tehnologijom koja se danas koristi u stomatologiji, od čega bi posebno istaknuli 3D FaceScan, prvi takav uređaj u Hrvatskoj. Uz pomoć FaceScan-a, Vaš osmijeh uistinu će biti u potpunosti prilagođen Vašem licu, a prednost je svakako i to da odmah možete vidjeti konačan produkt, prije samog procesa izrade. Također novitet u Kaštelima, SI DENTAL nudi i uslugu RTG snimki, kako jednog zuba, tako i obje čeljusti.

 

Tehnologija znači mnogo, ali nije potpuna bez ljudskog elementa. Naš tim sastavljen je od vrhunskih stručnjaka iz svih polja stomatologije, tako da na jednom mjestu imate sve potrebno za zdravlje i ljepotu vaših zubi i lica.

 

SI DENTAL zapošljava stalni tim stomatologa, dentalnih asistenata i administratora te tim stručnih vanjskih suradnika koji zajedno pružaju potpunu, multidisciplinarnu uslugu.

 

Radno vrijeme:

 

Pon - Uto - Pet: 12:00 - 20:00
Sri - Čet: 08:00 - 16:00

 

Kontakt:

 

info@sidental.hr
+385 95 244 4777

RESTAURATIVNA DENTALNA MEDICINA

Zubni je karijes najraširenija bolest civilizacije od koje boluje većina ljudi u svijetu. Posljedice neliječenog karijesa dugoročno mogu biti ozbiljne, stoga je iznimno važno liječiti ga na vrijeme.

Više

ENDODONCIJA

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem zubne pulpe i korijenskih kanala zuba. Endodontski zahvat jedan je od najčešćih i najvažnijih i o njemu ovisi budućnost samog zuba.

Više

PROTETIKA

Protetika je grana stomatologije čiji je cilj vratiti osmijeh na lice i nadomjestiti izgubljene zube, bilo fiksnim (krunice i mostovi) ili mobilnim nadomjestcima (proteze).

Više

IMPLANTOLOGIJA

Kao posebna grana protetike, implantologija vraća pacijentima osmijeh na lice uz maksimalnu poštedu preostalih zubi. Implantat je fiksni nadomjestak koji se veže za kost te tako osigurava funkciju.

Više

PARODONTOLOGIJA

Parodontologija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem potpornih tkiva zuba. Prvi korak u prevenciji parodontnih bolesti jest pravilno četkanje i redovito uklanjanje zubnog kamenca.

Više

ORALNA KIRURGIJA

Oralna kirurgija obuhvaća niz kirurških zahvata na području usne šupljine i zubi, ali najčešće je riječ o ekstrakciji zubi, neizraslih umnjaka te zaostalih korijenova.

Više

PREVENCIJA I DIJAGNOSTIKA

Najvažniji korak u stomatologiji svakako predstavlja preventiva. Redoviti klinički pregledi, pravilna oralna higijena i pravovremena dijagnostika nužni su za oralno i cjelokupno zdravlje.

Više