O nama

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.

 Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste.
Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa. Tu je i prekrasna plaža Kašjuni na kojoj smo otvorili ugostiteljski objekt Joe's Beach Lounge&Bar s mnoštvom sadržaja i aktivnosti kako bi Vaš doživljaj ovog kraja bio potpun.

No ono što naš Hotel ponajprije izdvaja od svih ostalih jest vjera da će naši gosti prepoznati i cijeniti vrhunsku kulturno – povijesnu baštinu koja ih okružuje te da će u popunosti uživati u vrhunskoj usluzi koju im želimo pružiti. Po dolasku u Hotel Salona Palace na vama je da se prepustite, a mi ćemo odraditi ostalo. Na nama je da ispunimo sve Vaše moguće želje te vam pružimo odmor u hotelu iz snova što možemo postići jedino ako predviđamo Vaše potrebe, a ne samo čekamo na Vaše zahtjeve. A u tome smo, uvjeravamo Vas, najbolji.

 

 Hotelska brošura

 

Naziv: Dolis d.o.o.
Sjedište: Don Frane Bulića 87, Solin
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Splitu
MBS: 060189305
OIB: 97596310577
Transakcijski računi i nazivi banaka: Raiffeisen Bank HR1624840081107560514
Temeljni kapital: 1 020 000 HRK
Članovi uprave:    Ante Dolić i Stipe Dolić