Restoran i bar

Hotel Salona Palace raspolaže sa nekoliko ugostiteljskih objekata koji mogu zadovoljiti različite ukuse naših gostiju u skladu s njihovim raspoloženjem i prigodom. Bilo da želite pojesti neko autohtono dalmatinsko jelo, proslaviti važan događaj u Vašem životu ili naprosto se opustiti uz čašu dobrog vina, Hotel Salona Palace ima nešto za Vas.

Obratite nam se za privatni najam u intomnoj atmosferi prilagođenoj za sve Vaše zabave i proslave.

Restoran Tusculum

Novouređeni prostor, nalik na rimsku konobu, idealna je kulisa za poslovna druženja ili intimne večere uz vrhunski roštilj i vinsku kartu najboljih hrvatskih vina.

Prilikom izrade jelovnika ideja vodilja bila je kvaliteta bazirana na lokalnim i domaćim namirnicama te zavidnom kolekcijom odrezaka od mesa hrvatskog uzgoja.

Intimna atmosfera, mirna lokacija, vrhunska ponuda i gostoljubivo osoblje ovaj restoran čine "must visit" mjestom.

Obratite nam se za organiziranje privatnih zabava, rođendana, proslava, ručkova...  

Više

Lobby bar

Lobby bar hotela Salona Palace idealno je mjesto za kratku pauzu od radnog dana za kavu s prijateljima ili pak neformalni sastanak s poslovnim partnerima.

Više

Joe's Beach Lounge & Bar

Smješten na jednoj od najljepših splitskih plaža Kašjuni, Joe's Beach Lounge & Bar pruža sve što je potrebno za savršen dan uživanja na plaži. Jedinstveni ambijent, bogata ponuda hrane i pića, odlična glazba te mnoštvo animacijskih sadržaja samo su dio onoga što Joe's Beach Lounge & Bar pruža.

Više