Restoran i bar

Hotel Salona Palace raspolaže sa nekoliko ugostiteljskih objekata koji mogu zadovoljiti različite ukuse naših gostiju u skladu s njihovim raspoloženjem i prigodom. Bilo da želite pojesti neko autohtono dalmatinsko jelo, proslaviti važan događaj u Vašem životu ili naprosto chillati uz čašu dobrog vina, Hotel Salona Palace ima nešto za vas.

Restoran Tusculum

Našu gastronomsku priču sastavio je naš iskusni chef inspiriran antičkom kuhinjom i našom tradicionalnom dalmatinskom kuhinjom. U pripravi hrane koriste se samo najsvježiji sastojci lokalnog podrijetla koji su posebno naglašeni u svakom jelu.

Više

Lobby bar

Lobby bar Hotela Salona Palace idealno je mjesto za kratku pauzu od radnog dana za kavu s prijateljima ili pak neformalni sastanak s poslovnim partnerima.

Više

Joe's Beach Lounge & Bar

Smješten na jednoj od najljepših splitskih plaža Kašjuni, Joe's Beach Lounge & Bar vam pruža sve što vam je potrebno za savršen dan uživanja na plaži. Jedinstveni ambijent, bogata ponuda hrane i pića, odlična glazba te mnoštvo animacijskih sadržaja samo su dio onoga što smo pripremili za vas.

Više