Kongresi & Seminari

Dvije kongresne dvorane, stručni organizacijski tim, odlična lokacija sa raznovrsnim sadržajima te ugodan ambijent čine Hotel Salona Palace idealnim mjestom za razna poslovna okupljanja, konferencije, seminare i prezentacije za grupe od 10 do 300 osoba.

 

1. Konferencijska dvorana Porta Salonae idealna je za konferencije, primanja i evente do 300 osoba. Također se može podijeliti u dvije manje dvorane, do 150 osoba u svakoj od njih.
 
U klimatiziranim te zvučno izoliranim konferencijskim dvoranama dostupna je sva potrebna oprema:
 
- LCD projektor s platnom
- Telefonska linija
- Sustav s razglasom
- Internet veza
- Flipchart
 
2. Za manje sastanke i prezentacije, možemo Vam ponuditi konferencijsku dvoranu Aurelia, u kojoj možete organizirati sastanke do 20 osoba. Naš organizacijski tim pobrinuti će se za sve dodatne usluge koje bi Vam mogle biti potrebne za vrijeme trajanja Vašeg događanja:

- Tehnička podrška
- Organizacija pauza za kavu i ostalih obroka
- Rezervacija smještaja
- Dekoracija
- Transferi i izleti
- Grupne aktivnosti i sl.

Hotel raspolaže vlastitim besplatnim parkingom.


Ovisno o tipu okupljanja, mogući su i različiti postavi: teatar, U-postav, učionica, dvorana za sastanke i sl. Osim same praktičnosti i komfora koji pružaju dvorane, sudionike Vašeg događanja oduševiti će i ugodan ambijent zelenog okruženja stvarajući savršenu protutežu radnoj atmosferi koja prevladava veći dio dana.


Poklonite nam svoje povjerenje, a mi Vam možemo dokazati kako je ipak moguće spojiti posao i užitak i to upravo u Hotelu Salona Palace.