Kongresi & Seminari

Dvije kongresne dvorane, stručni organizacijski tim, odlična lokacija sa raznovrsnim sadržajima te ugodan ambijent čine Hotel Salona Palace idealnim mjestom za razna poslovna okupljanja, konferencije, seminare i prezentacije za grupe od 10 do 300 osoba.

 

1. Kongresna dvorana Porta Salonae idealna je za konferencije, primanja i evente do 300 osoba, također se može podijeliti u dvije manje, do 150 osoba u svakoj od njih.
 
U klimatiziranim te zvučno izoliranim kongresnim dvoranama dostupna je sva potrebna oprema:
 
LCD projektor s platnom
Laptop
Telefonska linija
Sustav s razglasom
Internet veza
Flipchart

 2. Za manje sastanke i prezentacije, možemo Vam ponuditi konferencijsku dvoranu Aurelia, u kojoj možete organizirati sastanke do 15 osoba
Naš organizacijski tim pobrinuti će se za sve dodatne usluge koje bi vam mogle biti potrebne za vrijeme trajanja vašeg događanja:


tehnička podrška
organiziranje pauza za kavu i ostalih obroka
organiziranje smještaja
dekoracija
transferi i izleti
grupne aktivnosti i sl.
Hotel raspolaže i vlastitim parkingom.


Ovisno o tipu okupljanja, mogući su i različiti postavi: teatar, U-postav, učionica, dvorana za sastanke i sl. Osim same praktičnosti i komfora, sudionike vašeg događanja oduševiti će i ugodan ambijent u zelenom okruženju koje stvara savršenu protutežu radnoj atmosferi koja prevladava veći dio dana.
Poklonite nam svoje povjerenje, a mi možemo vam dokazati da je ipak moguće spojiti posao i užitak i to upravo u Hotelu Salona Palace.