Vjenčanja i eventi

Organizirati vjenčanje u Hotelu Salona Palace znači dodati svom posebnom danu malo antičkog luksuza. Naša banketna dvorana ukupnog kapaciteta do 330 osoba samo za vas pretvara se u personaliziranu vjenčanu kulisu koja će u kombinaciji s raznovrsnim jelovnicima našeg šefa kuhinje te vrhunskom uslugom našeg osoblja, ostaviti vaše goste bez daha.

Za mladence koji preferiraju posebnu atmosferu na otvorenom na raspolaganju je naša plaža „Joe's Beach Lounge & Bar“ na Kašjunima u čijem prekrasnom ambijentu možete doživjeti pravu vjenčanu bajku sa najsretnijim završetkom.


Naš je zadatak učiniti dan vašeg vjenčanja savršenim i ispuniti sve vaše želje i zahtjeve. Od organizacije pića dobrodošlice, svadbenog menija, uređenja dvorane do smještaja za goste – za sve to i još puno više spremno je naše iskusno osoblje koje čeka da nam se obratite s povjerenjem. Na dan vjenčanja mladencima ništa ne smije biti nemoguće.

Osim vjenčanja Hotel Salona Palace organizira i ostale vrste privatnih i poslovnih evenata. Konzultirajte se s našim stručnim osobljem koje vam može preporučiti neke od već provjerenih koncepata ili organizirati orginalni event prema vašim željama i zamislima.

Ugodan ambijent i kvalitetna usluga formula su za dobru zabavu i nezaboravan provod.