Restoran Tusculum

Novouređeni prostor, nalik na rimsku konobu, idealna je kulisa za poslovna druženja ili intimne večere uz vrhunski roštilj i vinsku kartu najboljih hrvatskih vina.

- Prilikom izrade jelovnika ideja vodilja bila je kvaliteta bazirana na lokalnim i domaćim namirnicama te zavidnom kolekcijom steakova od mesa hrvatskog uzgoja.

Cilj nam je ponuditi visoku kvalitetu uz vrlo povoljnu cijenu, a priču zaokružuje kvalitetnom uslugom kako bi vaše zadovoljstvo bilo potpuno.

Iz jelovnika izdvajaju: Domaći pršut i sir, rižote i tjestenine na dalmatinski, jela s roštilja s mesom hrvatskih farmi i eko uzgoja.

Posebno su ponosni na vlažno odležani ramstek, rib eye steak i steak crne svinje s prilogom i umakom po izboru, a pravi dragulj ovog jelovnika je 330 gramski biftek „Tusculum“

 

Stari Rimljani izabrali su Salonu kao mjesto za svoje čuvene gozbe i odmor od stresa, a za vaše svakodnevne gozbe i bijeg od stresa tu su restoran Tusculum i wellness hotela Salona Palace.

U fantastičnom ambijentu našeg restorana nudimo i organizaciju poslovnih ručkova, večera, proslava, raznih obljetnica i evenata.

Bilo da sjedite u unutrašnjosti ili na terasi, restoran je naprosto uronjen u zelenilo koje ga okružuje što dodatno pojačava gastronomski užitak u svako doba dana. Doručak, ručak ili večera – u restoranu Tusculum svaki obrok je doživljaj.


Radno vrijeme: 07:00 – 23:00
Doručak: 07:00 – 10:00