Restoran Tusculum

Nalik na rimsku konobu, restoran Tusculum idealna je kulisa za poslovna druženja ili intimne večere uz vrhunski roštilj i vinsku kartu najboljih hrvatskih vina.

Ono po čemu se restoran Tusculum najviše ističe u cjelokupnoj gastronomskoj ponudi regije jest pomno birana selekcija namirnica autohtonog podrijetla, poput svježeg mesa iz domaćeg uzgoja, eko uzgojene crne svinje slavonskih ravnica, organskog povrća iz hrvatskih OPG te najbolje tune iz Jadrana. Pravi dragulj ovog jelovnika je 330 gramski biftek "Tusculum". Pažnja u odabiru namirnica toliko je važna, da se čak i začinsko bilje poput ružmarina, majčine dušice i mente uzgaja u zelenoj oazi posjeda koji okružuje restoran Tusculum. 

Stari Rimljani izabrali su Salonu kao mjesto za svoje čuvene gozbe i odmor od stresa, a za vaše svakodnevne gozbe i bijeg od stresa tu su restoran Tusculum i wellness hotela Salona Palace.

U fantastičnom ambijentu našeg restorana nudimo i organizaciju poslovnih ručkova, večera, proslava, raznih obljetnica i evenata.

Bilo da sjedite u unutrašnjosti ili na terasi, restoran je naprosto uronjen u zelenilo koje ga okružuje što dodatno pojačava gastronomski užitak u svako doba dana. Doručak, ručak ili večera – u restoranu Tusculum svaki obrok je doživljaj.


Radno vrijeme: 07:00 – 23:00
Doručak: 07:00 – 10:30