Aktivnosti u Solinu i okolici

Ispunite svoj godišnji odmor nekim od zanimljivih jednodnevnih izleta i aktivnosti koje smo pripremili za vas i upoznajte najbolje od Dalmacije i okolice. Svaki detalj ovih izleta pomno je isplaniran kako biste mogli u potpunosti uživati u prirodnim ljepotama i kulturnoj baštini Hrvatske na način koji vi odaberete. A izbor je više nego širok: pješice, automobilom, brodom, biciklom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom – što god da izabrali, mi vam obećavamo dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.

 

Naše recepcijsko osoblje rado će vam pomoći i u organizaciji individualnih aktivnosti. Treba li vam pomoć u organiziranju transfera, kupnji karata za trajekt ili pak angažiranju vodiča za privatnu turu, svakako nam se obratite.

 

Za potpunu ponudu izleta i aktivnosti pošaljite upit na info@salonapalace.com ili kontaktirajte osoblje na recepciji hotela.

Solin

Salona & Klis

Boravak u Hotelu Salona Palace omogućuje vam svakodnevni posjet arheološkom parku Salona, no svakako vam preporučamo da u jedan od svojih obilazaka uključite i lokalnog vodiča koji će vam otkriti sve tajne ovog antičkog grada i dati pravu sliku o njegovoj važnosti.

Više
Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera

Otkrijte nestvarnu ljepotu jednog od najljepših europskih nacionalnih parkova koji je od 1979. godine zaštićen i od strane UNESCO-a kao svjetska baština.

Više
Nacionalni park Krka

Nacionalni park Krka i Šibenik

Posjetite slavnu šibensku katedralu Sv. Jakova, remek djelo Jurja Dalmatinca, uvršteno na UNESCO – ov popis svjetske kulturne baštine. Put nastavljamo do obližnjeg nacionalnog parka Krka.

Više
Grad Split

Split Walking Tour

Šetnja s lokanim vodičem po centru Splita otkrit će vam sve skrivene kutke ovog povijesnog kompleksa uvrštenog na UNESCO-vu listu svjetske baštine koji živi i osvaja srca mnogobrojnih posjetitelja već 1700 godina.

Više
Jedrenje oko dalmatinskih otoka

Jedrenje oko dalmatinskih otoka

Pobjegnite nakratko od užurbanih splitskih ulica na jednodnevno jedrenje oko prekrasnih dalmatinskih otoka na privatnoj jedrilici sa profesionalnim skiperom.

Više
Modra špilja

Modra špilja – 5 otoka

Uživajte u ovoj jedinstvenoj turi koja uključuje obilazak najljepših lokacija u Jadranskom moru i to u jednom danu. Otkrijte prirodne ljepote hrvatskih otoka, uvala i špilja opušteni na kristalnim vodama Jadranskog mora.

Više
Biciklom po Dalmatinskoj zagori

Avantura u Dalmatinskoj zagori na biciklu

Za sve avanturiste i one koji će to tek postati pripremili smo uzbudljivu pustolovinu na biciklu kroz prekrasne krajolike Dalmatinske zagore u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. 

Više